APA:
کپیامیرشکاری، حسین، سروش زاده، علی، مدرس ثانوی، سیدعلی محمد، و جلالی جواران، مختار. (1385). بررسی اثرات دمای محیط ریشه, اندازه پیاز و جیبرلین بر اندام های زیرزمینی زعفران زراعی (.Crocus sativus L)
. زیست شناسی ایران، 19(1)، 5-18. SID. https://sid.ir/paper/21128/fa
Vancouver:
کپیامیرشکاری حسین، سروش زاده علی، مدرس ثانوی سیدعلی محمد، جلالی جواران مختار. بررسی اثرات دمای محیط ریشه, اندازه پیاز و جیبرلین بر اندام های زیرزمینی زعفران زراعی (.Crocus sativus L)
. زیست شناسی ایران[Internet]. 1385؛19(1):5-18. Available from: https://sid.ir/paper/21128/fa
IEEE:
کپیحسین امیرشکاری، علی سروش زاده، سیدعلی محمد مدرس ثانوی، و مختار جلالی جواران، “بررسی اثرات دمای محیط ریشه, اندازه پیاز و جیبرلین بر اندام های زیرزمینی زعفران زراعی (.Crocus sativus L)
،” زیست شناسی ایران، vol. 19، no. 1، pp. 5–18، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21128/fa