مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,254
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر سلولهای کامل و زنده برخی میکروارگانیسم ها در افزایش تولید بتاکاروتن از کشتهای کپک بلاکسلا و تریسپورا

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 کپک بلاکسلا تریسپورا که یک کپک دو جنسی است, جهت تولید بتاکاروتن در محیطی مناسب بصورت کشت توام از دو سویه مثبت و منفی کشت داده شد و پس از 24 ساعت به این محیط, کشت 24 ساعته میکروارگانیسمهای مکروکوکوس لوئتوس, باسیلوس سوبتیلیس, استرپتومیسس فرادیه و ساکارومیسس سرویزیه اضافه گردید. نتایج نشان داد که افزودن باکتری میکروکوکوس لوتئوس به محیط کشت کپک بلاکسلا تریسپورا می تواند تا حدود 7/2 برابر نسبت به نمونه شاهد میزان تولید بتاکاروتن در این کپک را افزایش دهد. باسیلوس سوبتیلیس و استرپتومیسس فرادیه اثر خاصی در افزایش تولید بتاکاروتن در این کپک نداشتند در حالیکه مخمر ساکارومیسس سرویزیه باعث کاهش تولید بتاکاروتن می گردید. سپس باکتری میکروکوکوس لوتئوس به کشتهای جداگانه سویه های مثبت و منفی این قارچ افزوده شد و تا حدی باعث افزایش تولید بتاکاروتن در این سویه ها نسبت به نمونه شاهد گردید. در پایان مایع سانتریفوژ شده و مایع اتوکلاو شده کشت باکتری میکروکوکوس لوتئوس به کشتهای کپک بلاکسلا تریسپورا اضافه شد که هیچ گونه اثری در افزایش تولید بتاکاروتن توسط این کپک نداشت و نشان داد که فقط حضور سلول کامل و زنده این باکتری در محیط کشت کپک می تواند باعث افزایش تولید بتاکاروتن گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارع، داوود، و آذین، مهرداد. (1382). بررسی اثر سلولهای کامل و زنده برخی میکروارگانیسم ‌ها در افزایش تولید بتاکاروتن از کشتهای کپک بلاکسلا و تریسپورا. زیست شناسی ایران، 14(2-1)، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/21154/fa

    Vancouver: کپی

    زارع داوود، آذین مهرداد. بررسی اثر سلولهای کامل و زنده برخی میکروارگانیسم ‌ها در افزایش تولید بتاکاروتن از کشتهای کپک بلاکسلا و تریسپورا. زیست شناسی ایران[Internet]. 1382؛14(2-1):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/21154/fa

    IEEE: کپی

    داوود زارع، و مهرداد آذین، “بررسی اثر سلولهای کامل و زنده برخی میکروارگانیسم ‌ها در افزایش تولید بتاکاروتن از کشتهای کپک بلاکسلا و تریسپورا،” زیست شناسی ایران، vol. 14، no. 2-1، pp. 1–11، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21154/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button