مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,074
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

646
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر مقادیر مختلف رنگدانه لوتئین در جیره غذایی بر رشد و فاکتورهای خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 47

چکیده

 تاثیر تغذیه با جیره غذایی حاوی مقادیر مختلف رنگدانه لوتئین در این تحقیق بر میزان رشد و فاکتور های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بررسی شد. این بررسی به مدت هشت هفته, بر روی 600 عدد ماهی قزل آلای رنگین کمان (با میانگین وزنی 93.2±0.62 گرم), در یک گروه شاهد و سه تیمار (هر یک با سه تکرار) انجام شد. تغذیه ماهیان روزانه سه بار و با غذای تجاری (GFT2) حاوی مقادیر مختلف لوتئین (صفر, 14, 16 و 20 میلی گرم در کیلوگرم) انجام شد. نتایج نشان داد که بین تیمارهای مورد بررسی از نظر وزن و طول بدن ماهیان اختلاف معنی دار آماری داشته (p>0.05) ولی هیچ اختلاف معنی داری (p>0.05) در پارامترهای عملکرد رشد و مصرف غذایی شامل FCR,SGR,GR, BWI درصد, CF و بازماندگی بین تیمارهای مختلف وجود نداشت. نتایج بین تیمارهای مورد بررسی از نظر فاکتورهای خونی نشان داد که اختلاف معنی داری در تعداد گلبول های قرمز, گلبول سفید, لنفوسیت و IgM وجود دارد (p<0.05), هرچند تعداد مونوسیت ها و نوتروفیل ها اختلاف معنی داری را بین تیمارها نشان ندادند (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    طالبی، مائده، خارا، حسین، ذریه زهرا، سیدجلیل، قبادی، شایان، و خدابنده لو، آرزو. (1391). بررسی تاثیر مقادیر مختلف رنگدانه لوتئین در جیره غذایی بر رشد و فاکتورهای خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده، 3(4 (پیاپی 10))، 39-47. SID. https://sid.ir/paper/212232/fa

    Vancouver: کپی

    طالبی مائده، خارا حسین، ذریه زهرا سیدجلیل، قبادی شایان، خدابنده لو آرزو. بررسی تاثیر مقادیر مختلف رنگدانه لوتئین در جیره غذایی بر رشد و فاکتورهای خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده[Internet]. 1391؛3(4 (پیاپی 10)):39-47. Available from: https://sid.ir/paper/212232/fa

    IEEE: کپی

    مائده طالبی، حسین خارا، سیدجلیل ذریه زهرا، شایان قبادی، و آرزو خدابنده لو، “بررسی تاثیر مقادیر مختلف رنگدانه لوتئین در جیره غذایی بر رشد و فاکتورهای خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده، vol. 3، no. 4 (پیاپی 10)، pp. 39–47، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/212232/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button