APA:
کپیپیرعلی خیرآبادی، اسماعیل، و حسینی شکرابی، سیدپژمان. (1397). اثر انواع مختلف خوراک های اکسترود تجاری بر برخی شاخص های رشد و کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد در استان چهارمحال و بختیاری. تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده، 9(1 (پیاپی 29) )، 47-57. SID. https://sid.ir/paper/212344/fa
Vancouver:
کپیپیرعلی خیرآبادی اسماعیل، حسینی شکرابی سیدپژمان. اثر انواع مختلف خوراک های اکسترود تجاری بر برخی شاخص های رشد و کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد در استان چهارمحال و بختیاری. تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده[Internet]. 1397؛9(1 (پیاپی 29) ):47-57. Available from: https://sid.ir/paper/212344/fa
IEEE:
کپیاسماعیل پیرعلی خیرآبادی، و سیدپژمان حسینی شکرابی، “اثر انواع مختلف خوراک های اکسترود تجاری بر برخی شاخص های رشد و کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد در استان چهارمحال و بختیاری،” تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده، vol. 9، no. 1 (پیاپی 29) ، pp. 47–57، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/212344/fa