مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

947
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

505
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر انواع مختلف خوراک های اکسترود تجاری بر برخی شاخص های رشد و کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد در استان چهارمحال و بختیاری

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 57

چکیده

 در این مطالعه برخی جیره های اکسترود کارخانه های تولیدکننده غذای ماهی در استان چهارمحال و بختیاری با هدف تعیین شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلا رنگین کمان مورد بررسی قرار گرفت. از این رو 3600 قطعه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (وزن اولیه 4/2± 80 گرم) در یک دوره پرورش به مدت 130 روز در طرح کاملا تصادفی با چهار نوع خوراک صنعتی 1, 2, 3 و 4 در سه تکرار در نظر گرفته شدند. تعداد 10 قطعه ماهی (3/7 7/294 گرم) در پایان آزمایش از هر تکرار به صورت تصادفی انتخاب و ترکیبات شیمیایی (شامل پروتئین, چربی, خاکستر و رطوبت) لاشه آنها تعیین گردید. نتایج نشان داد که میانگین وزن کل و افزایش وزن روزانه ماهیان تیمار یک به طور معنی داری (05/0p<) بالاتر از سایر تیمارها بود. پایین ترین ضریب تبدیل غذایی به طور همزمان در تیمارهای یک و سه مشاهده شد و تفاوت آنها با سایر تیمارها معنی دار بود (05/0p<). بیشترین و کمترین درصد پروتئین لاشه به ترتیب در تیمارهای یک و دو مشاهده شد (05/0p<), اما از نظر میزان چربی لاشه اختلاف معنی داری بین تیمارها مشاهده نشد. بیشترین و کمترین مقادیر درصد خاکستر لاشه به-ترتیب در تیمارهای یک و دو مشاهده شد (05/0p<). تیمارهای یک و چهار به ترتیب دارای بیشترین و کمترین درصد کلسیم و فسفر بود (05/0p<). به طور کلی عملکرد جیره کارخانه های صنعتی تولیدکننده خوراک ماهی در استان احتمالا با توجه به تفاوت در مقدار پروتئین خام و سایر ترکیبات غذایی روی رشد و ترکیب لاشه ماهیان اثرات متفاوتی می گذارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیرعلی خیرآبادی، اسماعیل، و حسینی شکرابی، سیدپژمان. (1397). اثر انواع مختلف خوراک های اکسترود تجاری بر برخی شاخص های رشد و کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد در استان چهارمحال و بختیاری. تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده، 9(1 (پیاپی 29) )، 47-57. SID. https://sid.ir/paper/212344/fa

    Vancouver: کپی

    پیرعلی خیرآبادی اسماعیل، حسینی شکرابی سیدپژمان. اثر انواع مختلف خوراک های اکسترود تجاری بر برخی شاخص های رشد و کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد در استان چهارمحال و بختیاری. تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده[Internet]. 1397؛9(1 (پیاپی 29) ):47-57. Available from: https://sid.ir/paper/212344/fa

    IEEE: کپی

    اسماعیل پیرعلی خیرآبادی، و سیدپژمان حسینی شکرابی، “اثر انواع مختلف خوراک های اکسترود تجاری بر برخی شاخص های رشد و کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد در استان چهارمحال و بختیاری،” تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده، vol. 9، no. 1 (پیاپی 29) ، pp. 47–57، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/212344/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button