مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,158
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان سرب و آهن در آب، غذا و عضلات ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی استان چهارمحال و بختیاری

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 62

چکیده

 با اندازه گیری دو فلز سرب و آهن در چهار مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری با هدف مقایسه این فلزات بین گوشت ماهیان, غذا و آب مصرفی مزرعه نتایج زیر حاصل گردید: میزان آهن و سرب به ترتیب در کل نمونه های آب مزارع مختلف برابر با 4.4±60.6 و 0.2±2.5 میکروگرم در لیتر, در کل نمونه های خوراک مصرفی مزارع مختلف برابر با 183.8±563.4 و 1.1±3.3 میلی گرم در کیلوگرم و همچنین در کل گوشت ماهیان مزارع مختلف برابر با 3.9±8.7 و 0.1±0.3 میلی گرم در کیلوگرم بوده است. با توجه به مقادیر بدست آمده از دو فلز فوق هیچ گونه تفاوت معنی داری بین آب های مناطق مختلف مشاهده نشد ولی بین خوراک مصرفی و گوشت ماهیان تفاوت آماری معنی داری مشاهده گردید(p<0.05) . همبستگی بین میزان دو فلز در خوراک و گوشت ماهیان تغذیه شده از همان غذا دیده می شود. با توجه به مقادیر پیشنهادی استانداردهای میزان حضور فلزات سنگین در غذا (مثل استانداردهای ارایه شده توسط (FAO و مقایسه آن با مقادیر بدست آمده در تحقیق حاضر, میزان این فلزات در آب, غذا و عضلات ماهی از حداکثر مجاز پیشنهادی کمتر می باشد. لذا خطری از جانب این منابع متوجه مصرف کنندگان بعدی مثل انسان نیست.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فدایی فرد، فیروز، رییسی، مهدی، جلالی جعفری، بهیار، و قاضی عسگر، محمد. (1389). بررسی میزان سرب و آهن در آب, غذا و عضلات ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی استان چهارمحال و بختیاری. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 6(3 (مسلسل 28))، 59-62. SID. https://sid.ir/paper/97114/fa

    Vancouver: کپی

    فدایی فرد فیروز، رییسی مهدی، جلالی جعفری بهیار، قاضی عسگر محمد. بررسی میزان سرب و آهن در آب, غذا و عضلات ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی استان چهارمحال و بختیاری. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1389؛6(3 (مسلسل 28)):59-62. Available from: https://sid.ir/paper/97114/fa

    IEEE: کپی

    فیروز فدایی فرد، مهدی رییسی، بهیار جلالی جعفری، و محمد قاضی عسگر، “بررسی میزان سرب و آهن در آب, غذا و عضلات ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی استان چهارمحال و بختیاری،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 6، no. 3 (مسلسل 28)، pp. 59–62، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/97114/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button