APA:
کپیدینی ترکمانی، محمدرضا، و کاراپتیان، ژیرایر. (1386). بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مهم دانه در ده رقم کنجد (.Sesamum indicum L). زیست شناسی ایران، 20(4)، 327-333. SID. https://sid.ir/paper/21284/fa
Vancouver:
کپیدینی ترکمانی محمدرضا، کاراپتیان ژیرایر. بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مهم دانه در ده رقم کنجد (.Sesamum indicum L). زیست شناسی ایران[Internet]. 1386؛20(4):327-333. Available from: https://sid.ir/paper/21284/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا دینی ترکمانی، و ژیرایر کاراپتیان، “بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مهم دانه در ده رقم کنجد (.Sesamum indicum L)،” زیست شناسی ایران، vol. 20، no. 4، pp. 327–333، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21284/fa