مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,198
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

582
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی نیاز غذایی یونجه در سطوح مختلف شوری استان قم

صفحات

 صفحه شروع 172 | صفحه پایان 181

چکیده

 در این تحقیق, نیاز غذایی یونجه در شرایط شور استان قم مطالعه شد. آزمایش با سه سطح فسفر (0, 100 و 200 کیلوگرم در هکتار سوپرفسفات تریپل), سه سطح نیتروژن (0, 250 و 500 کیلوگرم در هکتار اوره به صورت تقسیطی پس از هر چین), دو سطح پتاسیم (0 و 100 کیلوگرم در هکتار سولفات پتاسیم) و سه سطح شوری آب آبیاری (6, 8 و 10 دسی زیمنس بر متر) به عنوان 4 فاکتور در طرح بلوک کامل تصادفی و با سه تکرار و در طی دو سال مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصل از این تحقیق, نشان داد که اثر مستقل نیتروژن و فسفر موجب افزایش ماده خشک یونجه شد. با افزایش شوری تا حد 8 دسی زمینس بر متر نیاز گیاه به این دو کود افزایش یافت. در بالاترین سطح شوری (10 دسی زیمنس بر متر) کاهش عملکرد مشاهده گردید. بطوریکه کاربرد کود هیچ تاثیر معنی داری بر افزایش عملکرد نشان نداد. در هیچ یک از سالها اثر مستقل پتاسیم بر عملکرد معنی دار نبود. با افزایشسطوح شوری, غلظت عناصر پرمصرف از قبیل نیتروژن, فسفر و پتاسیم و نیترات گیاهی کاهش یافت. کاربرد کودهای نیتروژنه و پتاسه منجر به افزایش معنی دار غلظت نیترات در گیاه گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تابنده، لیلا. (1393). بررسی نیاز غذایی یونجه در سطوح مختلف شوری استان قم. پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)، 27(105)، 172-181. SID. https://sid.ir/paper/214874/fa

    Vancouver: کپی

    تابنده لیلا. بررسی نیاز غذایی یونجه در سطوح مختلف شوری استان قم. پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1393؛27(105):172-181. Available from: https://sid.ir/paper/214874/fa

    IEEE: کپی

    لیلا تابنده، “بررسی نیاز غذایی یونجه در سطوح مختلف شوری استان قم،” پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)، vol. 27، no. 105، pp. 172–181، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/214874/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button