مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

337
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

236
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر باکتری های حل کننده فسفات و قارچ میکوریزا بر تجمع عناصر غذایی کم مصرف در اندام های هوایی گندم های کراس سبلان و ساجی در شرایط دیم

صفحات

 صفحه شروع 50 | صفحه پایان 80

چکیده

 به منظور بررسی اثر باکتری سودوموناس و قارچ میکوریزا بر میزان عناصر غذایی ریزمغذی اندام های هوایی گندم, آزمایشی مزرعه ای به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در دو مکان در مزرعه دانشکده کشاورزی, دانشگاه ایلام و ایستگاه مرکز تحقیقات کشاورزی سرابله در سال زراعی 93-1392 اجرا شد. رقم گندم (کراس سبلان و ساجی) و تیمار منابع کودی: 1-تیمار شاهد (Control), 2-50 کیلوگرم در هکتار کود شیمیایی فسفر (50 kg/ha P), 3-باکتری سودوموناس پوتیدا (PSB), 4-قارچ گلوموس موسه (GM), 5-باکتری سودوموناس پوتیدا+ قارچ گلوموس موسه (PSB+GM), 6-باکتری سودوموناس پوتیدا+ قارچ گلوموس موسه+25 کیلوگرم در هکتار کود شیمیایی فسفر (PSB+GM+25 kg/ha P), 7-باکتری سودوموناس پوتیدا+25 کیلوگرم در هکتار کود شیمیایی فسفر (PSB+25 kg/ha P) و 8-قارچ گلوموس موسه+25 کیلوگرم در هکتار کود شیمیایی فسفر (GM+25 kg/ha P). بیشترین میزان روی در مرحله پنجه زنی (9/13 میلی گرم بر کیلوگرم), برگ (11 میلی گرم بر کیلوگرم), ساقه (6/15 میلی گرم بر کیلوگرم) و سنبله (09/24 میلی گرم بر کیلوگرم), منگنز در مرحله پنجه زنی (5/238 میلی گرم بر کیلوگرم) برگ (1/56 میلی گرم بر کیلوگرم), ساقه (2/6 میلی گرم بر کیلوگرم) و سنبله(5/16 میلی گرم بر کیلوگرم), آهن در مرحله پنجه زنی (5/238 میلی گرم بر کیلوگرم), برگ (5/163 میلی گرم بر کیلوگرم), ساقه (7/35 میلی گرم بر کیلوگرم) و سنبله (2/90 میلی گرم بر کیلوگرم) و منیزیم در مرحله پنجه زنی (3/0 درصد) و ساقه (26/0 درصد) در رقم ساجی × GM+25 kg/ha P و کمترین میزان عناصر عذایی موجود در اندام های هوایی در رقم کراس سبلان و تیمار Control مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناصری، رحیم، براری، مهرشاد، زارع، محمدجواد، خاوازی، کاظم، و طهماسبی، زهرا. (1398). تأثیر باکتری های حل کننده فسفات و قارچ میکوریزا بر تجمع عناصر غذایی کم مصرف در اندام های هوایی گندم های کراس سبلان و ساجی در شرایط دیم. پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)، 32(1 (پیاپی 122) )، 50-80. SID. https://sid.ir/paper/214974/fa

    Vancouver: کپی

    ناصری رحیم، براری مهرشاد، زارع محمدجواد، خاوازی کاظم، طهماسبی زهرا. تأثیر باکتری های حل کننده فسفات و قارچ میکوریزا بر تجمع عناصر غذایی کم مصرف در اندام های هوایی گندم های کراس سبلان و ساجی در شرایط دیم. پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(1 (پیاپی 122) ):50-80. Available from: https://sid.ir/paper/214974/fa

    IEEE: کپی

    رحیم ناصری، مهرشاد براری، محمدجواد زارع، کاظم خاوازی، و زهرا طهماسبی، “تأثیر باکتری های حل کننده فسفات و قارچ میکوریزا بر تجمع عناصر غذایی کم مصرف در اندام های هوایی گندم های کراس سبلان و ساجی در شرایط دیم،” پژوهش های کاربردی زراعی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 1 (پیاپی 122) ، pp. 50–80، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/214974/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button