APA:
کپیدستار، بهروز، و شعبان پور، بهاره. (1394). اثر عصاره های گیاهی چای سبز, اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 28(1 (پیاپی 106) )، 179-196. SID. https://sid.ir/paper/215020/fa
Vancouver:
کپیدستار بهروز، شعبان پور بهاره. اثر عصاره های گیاهی چای سبز, اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1394؛28(1 (پیاپی 106) ):179-196. Available from: https://sid.ir/paper/215020/fa
IEEE:
کپیبهروز دستار، و بهاره شعبان پور، “اثر عصاره های گیاهی چای سبز, اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 28، no. 1 (پیاپی 106) ، pp. 179–196، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215020/fa