مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

537
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

725
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف عصاره های چای سبز و رزماری بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، آنزیم های کبدی و بیان ژن های اینترلوکین-6 و اینترفرون گاما در جوجه های گوشتی راس 308

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 112

چکیده

 هدف: مطالعه حاضر به منظور بررسی تاثیر عصاره چای سبز و رزماری بر عملکرد رشد, ویژگی های لاشه, پارامترهای بیوشیمیایی خون, پایداری اکسیداتیو گوشت و بیان ژن های اینترلوکین-6 و گاما اینترفرون در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه ذرت-سویا انجام شد. مواد و روش ها: از طرح کاملا تصادفی در قالب آزمایش فاکتوریل 3 × 3 با 9 تیمار و 4 تکرار در هر تیمار استفاده شد که هر تکرار شامل 15 پرنده بود (مجموعاً 540 جوجه گوشتی سویه راس 308). جیره های مورد مطالعه شامل جیره شاهد (بدون عصاره) و سطوح 5/0 و 1 گرم بر کیلوگرم از هر یک از عصاره های چای سبز و رزماری بود. نتایج: یافته های آزمایش نشان داد که استفاده از عصاره رزماری باعث افزایش مصرف خوراک, افزایش وزن و بهبود ضریب تبدیل خوراک در انتهای دوره پرورش جوجه های گوشتی می شود (05/0>P). تیمار دارای 5/0 گرم بر کیلوگرم عصاره رزماری دارای بهترین شاخص تولید (05/0>P) بود. استفاده از این عصاره ها در جیره جوجه های گوشتی تأثیر معنی داری بر آنزیم های کبدی داشت (05/0>P). این عصاره ها باعث کاهش مقدار مالون دی آلدهاید در جوجه های گوشتی شد (05/0>P). سطوح مختلف این ترکیبات گیاهی, بیان ژن های کبدی اینترلوکین-6 و گاما اینترفرون را افزایش داد. نتیجه گیری: به طور کلی می توان گفت که جیره حاوی 5/0 گرم بر کیلوگرم عصاره رزماری بیشترین تاثیر را در بهبود عملکرد رشد, پایداری اکسیداتیو گوشت و بیان ژن های کبدی در جوجه های گوشتی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی محمدی سرائی، محمدحسین، چمنی، محمد، صیداوی، علیرضا، صادقی، علی اصغر، و امین افشار، مهدی. (1398). تاثیر سطوح مختلف عصاره های چای سبز و رزماری بر عملکرد رشد, خصوصیات لاشه, آنزیم های کبدی و بیان ژن های اینترلوکین-6 و اینترفرون گاما در جوجه های گوشتی راس 308. مجله بیوتکنولوژی کشاورزی، 11(3 )، 83-112. SID. https://sid.ir/paper/224473/fa

    Vancouver: کپی

    علی محمدی سرائی محمدحسین، چمنی محمد، صیداوی علیرضا، صادقی علی اصغر، امین افشار مهدی. تاثیر سطوح مختلف عصاره های چای سبز و رزماری بر عملکرد رشد, خصوصیات لاشه, آنزیم های کبدی و بیان ژن های اینترلوکین-6 و اینترفرون گاما در جوجه های گوشتی راس 308. مجله بیوتکنولوژی کشاورزی[Internet]. 1398؛11(3 ):83-112. Available from: https://sid.ir/paper/224473/fa

    IEEE: کپی

    محمدحسین علی محمدی سرائی، محمد چمنی، علیرضا صیداوی، علی اصغر صادقی، و مهدی امین افشار، “تاثیر سطوح مختلف عصاره های چای سبز و رزماری بر عملکرد رشد, خصوصیات لاشه, آنزیم های کبدی و بیان ژن های اینترلوکین-6 و اینترفرون گاما در جوجه های گوشتی راس 308،” مجله بیوتکنولوژی کشاورزی، vol. 11، no. 3 ، pp. 83–112، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/224473/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button