APA:
کپیرحمانی، حمیدرضا، قیصری، عباسعلی، طاهری، رضا، خدامی، علی، و طغیانی، مجید. (1387). اثر استفاده از برگ سبز چای و ویتامین E در جیره غذایی بر عملکرد و مدت زمان نگه داری بر پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(43 (ب))، 403-411. SID. https://sid.ir/paper/15126/fa
Vancouver:
کپیرحمانی حمیدرضا، قیصری عباسعلی، طاهری رضا، خدامی علی، طغیانی مجید. اثر استفاده از برگ سبز چای و ویتامین E در جیره غذایی بر عملکرد و مدت زمان نگه داری بر پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(43 (ب)):403-411. Available from: https://sid.ir/paper/15126/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا رحمانی، عباسعلی قیصری، رضا طاهری، علی خدامی، و مجید طغیانی، “اثر استفاده از برگ سبز چای و ویتامین E در جیره غذایی بر عملکرد و مدت زمان نگه داری بر پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 43 (ب)، pp. 403–411، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15126/fa