مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

577
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

525
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شیوه های مختلف بیان و تامین اسیدهای آمینه و انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی بر فراسنجه های تولیدی و متابولیک جوجه های گوشتی سویه آرین

صفحات

 صفحه شروع 243 | صفحه پایان 258

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یاری، پویا، یعقوب فر، اکبر، اقدم شهریار، حبیب، ابراهیم نژاد، یحیی، میرزایی گودرزی، سارا، و پاپی، نادر. (1394). تاثیر شیوه های مختلف بیان و تامین اسیدهای آمینه و انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی بر فراسنجه های تولیدی و متابولیک جوجه های گوشتی سویه آرین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 28(1 (پیاپی 106) )، 243-258. SID. https://sid.ir/paper/215037/fa

    Vancouver: کپی

    یاری پویا، یعقوب فر اکبر، اقدم شهریار حبیب، ابراهیم نژاد یحیی، میرزایی گودرزی سارا، پاپی نادر. تاثیر شیوه های مختلف بیان و تامین اسیدهای آمینه و انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی بر فراسنجه های تولیدی و متابولیک جوجه های گوشتی سویه آرین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1394؛28(1 (پیاپی 106) ):243-258. Available from: https://sid.ir/paper/215037/fa

    IEEE: کپی

    پویا یاری، اکبر یعقوب فر، حبیب اقدم شهریار، یحیی ابراهیم نژاد، سارا میرزایی گودرزی، و نادر پاپی، “تاثیر شیوه های مختلف بیان و تامین اسیدهای آمینه و انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی بر فراسنجه های تولیدی و متابولیک جوجه های گوشتی سویه آرین،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 28، no. 1 (پیاپی 106) ، pp. 243–258، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215037/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button