APA:
کپییعقوب فر، اکبر، نادی پور، ایوب، شریفی، سیدداوود، و افضل زاده، احمد. (1390). اثرات انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت با اسیدهای آمینه کل و قابل هضم جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 24(1 (پیاپی 90))، 36-43. SID. https://sid.ir/paper/215067/fa
Vancouver:
کپییعقوب فر اکبر، نادی پور ایوب، شریفی سیدداوود، افضل زاده احمد. اثرات انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت با اسیدهای آمینه کل و قابل هضم جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1390؛24(1 (پیاپی 90)):36-43. Available from: https://sid.ir/paper/215067/fa
IEEE:
کپیاکبر یعقوب فر، ایوب نادی پور، سیدداوود شریفی، و احمد افضل زاده، “اثرات انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت با اسیدهای آمینه کل و قابل هضم جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 24، no. 1 (پیاپی 90)، pp. 36–43، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215067/fa