مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,343
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

680
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت با اسیدهای آمینه کل و قابل هضم جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 36 | صفحه پایان 43

کلیدواژه

انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AMEn)Q4
انرژی قابل متابولیسم حقیقی (TMEn)Q4

چکیده

 در این آزمایش عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از جیره های تنظیم شده بر اساس سیستم های بیان انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت (AMEn و TMEn) و اسیدهای آمینه کل و قابل هضم خوراک, مورد بررسی قرار گرفت. به همین منظور, تعداد 480 قطعه جوجه گوشتی یکروزه در یک آزمایش فاکتوریل 2*2 شامل دو عامل سیستم انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت و دو عامل بیان اسید آمینه کل و قابل هضم جیره های غذایی, در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار آزمایشی و شش تکرار و 20 قطعه جوجه گوشتی در هر تکرار استفاده شد. نتایح آزمایش نشان داد که وزن بدن, خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی, بازده لاشه و درصد سینه, تحت تاثیر سیستم های بیان انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای آمینه قرار گرفت (p<0.05). بطوری که سیستم بیان انرژی قابل متابولیسم خوراک به صورت TMEn و اسید آمینه قابل هضم سبب بهبود عملکرد جوجه های گوشتی گردید. فرموله کردن جیره های غذایی بر اساس سیستم بیان انرژی متابولیسمی و نوع اسید آمینه جیره تاثیر معنی داری بر روی وزن کبد و چربی حفره بطنی نداشت. نتایج نشان داد جیره های غذایی فرموله شده بر اساس انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت و اسید آمینه قابل هضم سبب بهبود عملکرد جوجه های گوشتی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یعقوب فر، اکبر، نادی پور، ایوب، شریفی، سیدداوود، و افضل زاده، احمد. (1390). اثرات انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت با اسیدهای آمینه کل و قابل هضم جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 24(1 (پیاپی 90))، 36-43. SID. https://sid.ir/paper/215067/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوب فر اکبر، نادی پور ایوب، شریفی سیدداوود، افضل زاده احمد. اثرات انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت با اسیدهای آمینه کل و قابل هضم جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1390؛24(1 (پیاپی 90)):36-43. Available from: https://sid.ir/paper/215067/fa

    IEEE: کپی

    اکبر یعقوب فر، ایوب نادی پور، سیدداوود شریفی، و احمد افضل زاده، “اثرات انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت با اسیدهای آمینه کل و قابل هضم جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 24، no. 1 (پیاپی 90)، pp. 36–43، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215067/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button