APA:
کپیمهدی زاده تکلیمی، سیدمظفر، لطف الهیان، هوشنگ، حسینی، سیدعبداله، زارع شحنه، احمد، ایرانی، مهرداد، و علی نژاد، علیرضا. (1391). اثر سطوح مختلف پروبیوتیک (بایومین ایمبو) بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 25(3 (پیاپی 96))، 8-14. SID. https://sid.ir/paper/215075/fa
Vancouver:
کپیمهدی زاده تکلیمی سیدمظفر، لطف الهیان هوشنگ، حسینی سیدعبداله، زارع شحنه احمد، ایرانی مهرداد، علی نژاد علیرضا. اثر سطوح مختلف پروبیوتیک (بایومین ایمبو) بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1391؛25(3 (پیاپی 96)):8-14. Available from: https://sid.ir/paper/215075/fa
IEEE:
کپیسیدمظفر مهدی زاده تکلیمی، هوشنگ لطف الهیان، سیدعبداله حسینی، احمد زارع شحنه، مهرداد ایرانی، و علیرضا علی نژاد، “اثر سطوح مختلف پروبیوتیک (بایومین ایمبو) بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 25، no. 3 (پیاپی 96)، pp. 8–14، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215075/fa