APA:
کپیبهرامی سیرمندی، سکینه، احمدی مقدم، علی، و حسینی فرد، سیدجواد. (1392). تاثیر اکتومیکوریز و زیادی منیزیم بر غلظت چند عنصر غذایی (کلسیم, منیزیم, پتاسیم, فسفر و آهن, سدیم, روی, مس, منگنز) پسته رقم فندقی. زیست شناسی ایران، 26(1)، 70-81. SID. https://sid.ir/paper/21509/fa
Vancouver:
کپیبهرامی سیرمندی سکینه، احمدی مقدم علی، حسینی فرد سیدجواد. تاثیر اکتومیکوریز و زیادی منیزیم بر غلظت چند عنصر غذایی (کلسیم, منیزیم, پتاسیم, فسفر و آهن, سدیم, روی, مس, منگنز) پسته رقم فندقی. زیست شناسی ایران[Internet]. 1392؛26(1):70-81. Available from: https://sid.ir/paper/21509/fa
IEEE:
کپیسکینه بهرامی سیرمندی، علی احمدی مقدم، و سیدجواد حسینی فرد، “تاثیر اکتومیکوریز و زیادی منیزیم بر غلظت چند عنصر غذایی (کلسیم, منیزیم, پتاسیم, فسفر و آهن, سدیم, روی, مس, منگنز) پسته رقم فندقی،” زیست شناسی ایران، vol. 26، no. 1، pp. 70–81، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21509/fa