APA:
کپیصمدیان، فرهاد، کریمی ترشیزی، محمدامیر، انصاری پیراسرایی، زربخت، واثقی، حسین، محمدنژاد، فهیمه، و واحدی، وحید. (1394). اثر سطوح مختلف اسانس نعناع, لیمو, آویشن و زنیان بر عملکرد, فراسنجه های خونی و بیان ژن های لیپوژنیک کبدی در جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 7(3)، 329-339. SID. https://sid.ir/paper/218346/fa
Vancouver:
کپیصمدیان فرهاد، کریمی ترشیزی محمدامیر، انصاری پیراسرایی زربخت، واثقی حسین، محمدنژاد فهیمه، واحدی وحید. اثر سطوح مختلف اسانس نعناع, لیمو, آویشن و زنیان بر عملکرد, فراسنجه های خونی و بیان ژن های لیپوژنیک کبدی در جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1394؛7(3):329-339. Available from: https://sid.ir/paper/218346/fa
IEEE:
کپیفرهاد صمدیان، محمدامیر کریمی ترشیزی، زربخت انصاری پیراسرایی، حسین واثقی، فهیمه محمدنژاد، و وحید واحدی، “اثر سطوح مختلف اسانس نعناع, لیمو, آویشن و زنیان بر عملکرد, فراسنجه های خونی و بیان ژن های لیپوژنیک کبدی در جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 329–339، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218346/fa