APA:
کپیصمدیان، فرهاد، توحیدی، آرمین، زین الدینی، سعید، کریمی ترشیزی، محمدامیر، انصاری پیراسرایی، زربخت، غلامزاده، پدرام، و تقی زاده، محسن. (1392). تاثیر افزودن اسانس آویشن, لیمو, نعناع و زنیان در جیره جوجه های گوشتی نر بر روی فراسنجه های کیفی گوشت. پژوهش های تولیدات دامی، 4(7)، 78-91. SID. https://sid.ir/paper/241436/fa
Vancouver:
کپیصمدیان فرهاد، توحیدی آرمین، زین الدینی سعید، کریمی ترشیزی محمدامیر، انصاری پیراسرایی زربخت، غلامزاده پدرام، تقی زاده محسن. تاثیر افزودن اسانس آویشن, لیمو, نعناع و زنیان در جیره جوجه های گوشتی نر بر روی فراسنجه های کیفی گوشت. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1392؛4(7):78-91. Available from: https://sid.ir/paper/241436/fa
IEEE:
کپیفرهاد صمدیان، آرمین توحیدی، سعید زین الدینی، محمدامیر کریمی ترشیزی، زربخت انصاری پیراسرایی، پدرام غلامزاده، و محسن تقی زاده، “تاثیر افزودن اسانس آویشن, لیمو, نعناع و زنیان در جیره جوجه های گوشتی نر بر روی فراسنجه های کیفی گوشت،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 4، no. 7، pp. 78–91، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241436/fa