Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

916
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر افزودن اسانس آویشن، لیمو، نعناع و زنیان در جیره جوجه های گوشتی نر بر روی فراسنجه های کیفی گوشت

صفحات

 صفحه شروع 78 | صفحه پایان 91

چکیده

 اثرات افزودن جیره جوجه های گوشتی با سطوح مختلفی از اسانس های آویشن, لیمو, نعناع و زنیان (50, 100 و 150 میلی گرم بر کیلوگرم جیره از هر کدام) روی رنگ, خصوصیات حسی, نیروی برش و ترکیب شیمیایی گوشت سینه مورد بررسی قرار گرفت. 312 جوجه یک روزه سویه آرین به 13 گروه تیماری تقسیم شد ند, به طوری که 24 جوجه به هر گروه تخصیص یافت که در شش تکرار توزیع شدند. نتایج نشان داد که مقدار چربی خام گوشت در جوجه هایی که از یک جیره افزوده شده با اسانس نعناع در سطح 50 میلی گرم در کیلوگرم تغذیه کرده بودند, به طور غیر عادی بالاتر از بقیه گروه ها بود (P<0.05). با بالاتر رفتن سطح هر یک از اسانس های روغنی مقدار چربی خام در ماهیچه کاهش یافت (P<0.05). مقادیر نیروی برش گوشت در جوجه هایی بالاتر بود که از یک جیره مکمل شده با اسانس نعناع در سطح 150 میلی گرم بر کیلوگرم جیره تغذیه کرده بودند (P<0.05). اسانس زنیان و لیمو نسبت به نعناع برخی از خصوصیات حسی گوشت (بو, طعم و مقبولیت کلی) را بهبود داد (P<0.05). اسانس لیمو در سطح 150 میلی گرم در کیلوگرم جیره, روشنایی رنگ گوشت, را نسبت به شاهد بهبود بخشید (P<0.05). قرمزی رنگ گوشت نیز در گروه شاهد نسبت به بقیه گروه ها به طور معنی داری بالاتر بوده است (P<0.05).

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صمدیان، فرهاد، توحیدی، آرمین، زین الدینی، سعید، کریمی ترشیزی، محمدامیر، انصاری پیراسرایی، زربخت، غلامزاده، پدرام، و تقی زاده، محسن. (1392). تاثیر افزودن اسانس آویشن, لیمو, نعناع و زنیان در جیره جوجه های گوشتی نر بر روی فراسنجه های کیفی گوشت. پژوهش های تولیدات دامی، 4(7)، 78-91. SID. https://sid.ir/paper/241436/fa

    Vancouver: کپی

    صمدیان فرهاد، توحیدی آرمین، زین الدینی سعید، کریمی ترشیزی محمدامیر، انصاری پیراسرایی زربخت، غلامزاده پدرام، تقی زاده محسن. تاثیر افزودن اسانس آویشن, لیمو, نعناع و زنیان در جیره جوجه های گوشتی نر بر روی فراسنجه های کیفی گوشت. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1392؛4(7):78-91. Available from: https://sid.ir/paper/241436/fa

    IEEE: کپی

    فرهاد صمدیان، آرمین توحیدی، سعید زین الدینی، محمدامیر کریمی ترشیزی، زربخت انصاری پیراسرایی، پدرام غلامزاده، و محسن تقی زاده، “تاثیر افزودن اسانس آویشن, لیمو, نعناع و زنیان در جیره جوجه های گوشتی نر بر روی فراسنجه های کیفی گوشت،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 4، no. 7، pp. 78–91، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241436/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا