APA:
کپیسیف زاده، مینا، و مطلبی، عباسعلی. (1390). تاثیر استفاده از پوشش ترکیبی پروتئین آب پنیر و سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکا (Clupeonella delicatula) در زمان نگهداری سردخانه ای. آبزیان و شیلات، 2(8)، 39-51. SID. https://sid.ir/paper/219714/fa
Vancouver:
کپیسیف زاده مینا، مطلبی عباسعلی. تاثیر استفاده از پوشش ترکیبی پروتئین آب پنیر و سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکا (Clupeonella delicatula) در زمان نگهداری سردخانه ای. آبزیان و شیلات[Internet]. 1390؛2(8):39-51. Available from: https://sid.ir/paper/219714/fa
IEEE:
کپیمینا سیف زاده، و عباسعلی مطلبی، “تاثیر استفاده از پوشش ترکیبی پروتئین آب پنیر و سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکا (Clupeonella delicatula) در زمان نگهداری سردخانه ای،” آبزیان و شیلات، vol. 2، no. 8، pp. 39–51، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219714/fa