APA:
کپیرضایی، مسعود، سحری، محمدعلی، و معینی، سهراب. (1385). ارزیابی کیفی چربی ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) طی نگه داری انجماد در دماهای مختلف. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(4 (ب))، 435-445. SID. https://sid.ir/paper/15102/fa
Vancouver:
کپیرضایی مسعود، سحری محمدعلی، معینی سهراب. ارزیابی کیفی چربی ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) طی نگه داری انجماد در دماهای مختلف. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(4 (ب)):435-445. Available from: https://sid.ir/paper/15102/fa
IEEE:
کپیمسعود رضایی، محمدعلی سحری، و سهراب معینی، “ارزیابی کیفی چربی ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) طی نگه داری انجماد در دماهای مختلف،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 4 (ب)، pp. 435–445، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15102/fa