مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,249
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

944
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی کیفیت باکتریایی، شیمیایی و حسی ماهی کیلکای منجمد پوشش دار

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 15

چکیده

 این پروژه با هدف افزایش مدت زمان ماندگاری سردخانه ای و جلوگیری از تغییر رنگ ماهی کیلکا در سردخانه انجام شد. برای پوشش کردن ماهی کیلکا از سدیم آلژینات در غلظت های 1.5 و 2 درصد در زمان شروع استفاده شد. از کیلکای بسته بندی شده در ظروف یک بار مصرف با پوشش سلوفان به عنوان نمونه شاهد استفاده شد. نمونه ها به مدت شش ماه در سرد خانه -18 درجه سلسیوس نگهداری شدند. شمارش کلی باکتری ها و باکتری استافیلوکوک در نمونه های پوشش دار در مقایسه با شاهد تفاوت معنی داری نشان نداد. آلودگی به باکتری های کلی فرم, اشریشیا و سودوموناس در نمونه ها مشاهده نشد. پروتئین, چربی و خاکستر در نمونه های پوشش دار در مقایسه با نمونه های شاهد تفاوت معنی داری نداشت. پراکسید,TVN , اسید چرب آزاد, تیوباربیتوریک اسید و  pHدر نمونه های پوشش دار در مقایسه با شاهد تفاوت معنی داری نشان داد (P<0.05). مقدار رطوبت در نمونه های پوشش دار در مقایسه با شاهد تفاوت معنی داری داشت (P<0.05). آزمایشات حسی به روش رتبه بندی انجام شد. در شاخص پذیرش کلی بین نمونه های پوشش دار در مقایسه با شاهد تفاوت معنی داری وجود داشت (P<0.05). این شاخص در نمونه های پوشش دار با غلظت 1.5 درصد در مقایسه با نمونه های پوشش دار با غلظت 2 درصد تفاوت معنی داری نشان داد (P<0.05). نمونه های پوشش دار با غلظت 1.5 درصد در مقایسه با نمونه های پوشش دار با غلظت 2 درصد از کیفیت بهتری برخوردار بودند. نمونه های پوشش دار تا پایان مدت زمان سردخانه گذاری از کیفیت خوبی برخوردار بودند اما نمونه های شاهد پس از سه ماه کیفیت خود را از دست داده بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیف زاده، مینا، و مطلبی، عباسعلی. (1391). تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی کیفیت باکتریایی, شیمیایی و حسی ماهی کیلکای منجمد پوشش دار. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(35)، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/72849/fa

    Vancouver: کپی

    سیف زاده مینا، مطلبی عباسعلی. تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی کیفیت باکتریایی, شیمیایی و حسی ماهی کیلکای منجمد پوشش دار. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(35):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/72849/fa

    IEEE: کپی

    مینا سیف زاده، و عباسعلی مطلبی، “تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی کیفیت باکتریایی, شیمیایی و حسی ماهی کیلکای منجمد پوشش دار،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 35، pp. 1–15، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72849/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button