APA:
کپیسیف زاده، مینا، و مطلبی، عباسعلی. (1391). تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی کیفیت باکتریایی, شیمیایی و حسی ماهی کیلکای منجمد پوشش دار. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(35)، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/72849/fa
Vancouver:
کپیسیف زاده مینا، مطلبی عباسعلی. تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی کیفیت باکتریایی, شیمیایی و حسی ماهی کیلکای منجمد پوشش دار. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(35):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/72849/fa
IEEE:
کپیمینا سیف زاده، و عباسعلی مطلبی، “تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی کیفیت باکتریایی, شیمیایی و حسی ماهی کیلکای منجمد پوشش دار،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 35، pp. 1–15، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72849/fa