Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

741
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

488
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر غلظت های متفاوت جلبک .Nannochloropsis sp بر رشد و بازماندگی Artemia franciscana

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 64

چکیده

 آرتمیا در بخش غذای زنده دامنه وسیعی را به خود اختصاص داده تا جایی که در برخی موارد به عنوان غذای زنده منحصر بفرد ارزش پیدا کرده. در این مطالعه Artemia franciscana تخم گشایی شده در شرایط آزمایشگاهی در پنج تیمار(T, E, D, G, B) هر یک با سه تکرار با تراکم 500 عدد در لیتر در ظروف کوچک 4 لیتری با جلبک نانوکلروپسیس به مدت 3 هفته تغذیه گردید.در طول مدت آزمایش تمامی شرایط مانند دما, شوری و pHجهت تمام تیمارها یکسان منظورگردید. بر اساس نتایج بدست آمده مشخص گردید ازنظر طول, تیمار E با تراکم 16 میلیون, از نظر بازماندگی تیمار G با تراکم 8 میلیون و از نظر وزن تیمارG با تراکم 8 میلیون, وضعیت مناسب تری را نسبت به سایر تیمارها داشته اند و اختلاف معنی داری را با سایر تیمارها نشان دادند (p<0.05) هدف از اجرای این پژوهش بررسی اختلاف میان غلظتهای مختلف جلبک نانوکلروپسیس جهت تغذیه ناپلیوسهای آرتمیا و مقایسه این غلظتها جهت سنجش رشد و میزان بازماندگی ناپلیوسها بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناهیدی، الهام، یحیوی، مازیار، و سجادی، میرمسعود. (1392). بررسی اثر غلظت های متفاوت جلبک .Nannochloropsis sp بر رشد و بازماندگی Artemia franciscana. آبزیان و شیلات، 4(14)، 59-64. SID. https://sid.ir/paper/219726/fa

    Vancouver: کپی

    ناهیدی الهام، یحیوی مازیار، سجادی میرمسعود. بررسی اثر غلظت های متفاوت جلبک .Nannochloropsis sp بر رشد و بازماندگی Artemia franciscana. آبزیان و شیلات[Internet]. 1392؛4(14):59-64. Available from: https://sid.ir/paper/219726/fa

    IEEE: کپی

    الهام ناهیدی، مازیار یحیوی، و میرمسعود سجادی، “بررسی اثر غلظت های متفاوت جلبک .Nannochloropsis sp بر رشد و بازماندگی Artemia franciscana،” آبزیان و شیلات، vol. 4، no. 14، pp. 59–64، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219726/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا