Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

668
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

477
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای 4oC

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 64

چکیده

 هدف از این مطالعه ارزیابی اثر نایسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید نگهداری شده در دما 4 درجه تا زمان 16 روز بوده است. تغییرات برخی از شاخص های کیفی ماهی از جمله عدد پراکسید و مجموع بازهای ازته فرار, همچنین پارامتر های میکروبی (باکتری های مزوفیل, سرماگرا و لاکتیک) در فواصل زمانی 0, 4, 8, 12 و 16 روز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در تیمارهای دارای باکتریوسین, روند تغییرات میکروبی و شیمیایی کندتر بوده و نسبت به نمونه های شاهد (بسته بندی در شرایط خلا) دارای زمان ماندگاری بیشتری بوده اند. از دیدگاه شیمیایی و میکروبی, زمان ماندگاری نمونه های دارای نایسین Z به ترتیب تا 12 روز و 16 روز قابل افزایش می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    میرشکاری، سپیده، معینی، سهراب، بحری، امیرهوشنگ، و صفری، رضا. (1390). ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای 4oC. آبزیان و شیلات، 2(6)، 57-64. SID. https://sid.ir/paper/219796/fa

    Vancouver: کپی

    میرشکاری سپیده، معینی سهراب، بحری امیرهوشنگ، صفری رضا. ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای 4oC. آبزیان و شیلات[Internet]. 1390؛2(6):57-64. Available from: https://sid.ir/paper/219796/fa

    IEEE: کپی

    سپیده میرشکاری، سهراب معینی، امیرهوشنگ بحری، و رضا صفری، “ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای 4oC،” آبزیان و شیلات، vol. 2، no. 6، pp. 57–64، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219796/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا