APA:
کپیمیرشکاری، سپیده، معینی، سهراب، بحری، امیرهوشنگ، و صفری، رضا. (1390). ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای 4oC. آبزیان و شیلات، 2(6)، 57-64. SID. https://sid.ir/paper/219796/fa
Vancouver:
کپیمیرشکاری سپیده، معینی سهراب، بحری امیرهوشنگ، صفری رضا. ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای 4oC. آبزیان و شیلات[Internet]. 1390؛2(6):57-64. Available from: https://sid.ir/paper/219796/fa
IEEE:
کپیسپیده میرشکاری، سهراب معینی، امیرهوشنگ بحری، و رضا صفری، “ارزیابی کارایی باکتریوسین Z بر زمان ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در دمای 4oC،” آبزیان و شیلات، vol. 2، no. 6، pp. 57–64، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219796/fa