APA:
کپیاصغری، محسن، علی زاده دوغیکلایی، ابراهیم، صفری، رضا، و ارشدی، علی. (1390). تاثیر باکتریوسین Z روی زمان ماندگاری فیله کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 6(3 (پی در پی 22))، 31-38. SID. https://sid.ir/paper/121492/fa
Vancouver:
کپیاصغری محسن، علی زاده دوغیکلایی ابراهیم، صفری رضا، ارشدی علی. تاثیر باکتریوسین Z روی زمان ماندگاری فیله کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛6(3 (پی در پی 22)):31-38. Available from: https://sid.ir/paper/121492/fa
IEEE:
کپیمحسن اصغری، ابراهیم علی زاده دوغیکلایی، رضا صفری، و علی ارشدی، “تاثیر باکتریوسین Z روی زمان ماندگاری فیله کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3 (پی در پی 22)، pp. 31–38، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121492/fa