مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,537
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

550
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

10

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه کیفیت چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداری موقت سرد

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 108

چکیده

 کیلکای آنچوی فراوانترین میزان صید را در بین شگ ماهیان دریای مازندران دارد. کیفیت پایین بسیاری از فرآورده های ماهی مربوط به کیفیت مواد خام میباشد و کیفیت مواد خام ارتباط نزدیکی با آسیب چربی آن دارد. در این تحقیق کیلکای آنچوی از محل صید روی عرشه به دو روش حمل و نگهداری با مخازن آب خنک شده دریا (Chilled Sea Water=CSW) به نسبت های 60, 25 و 15 درصد به ترتیب از ماهی, یخ و آب دریا که دمای مخلوط 2- درجه سانتیگراد بوده و به وسیله جعبه حاوی پودر یخ که نسبت ماهی به یخ 1:2 بود به محل فرآوری حمل گردید و خصوصیات کیفی آن از جمله میزان رطوبت, چربی کل, فسفولیپید, چربی خنثی, ترکیبات اسیدهای چرب, عدد پراکسید, اسیدهای چرب آزاد, آهن هم, تیوباربیتوریک اسید, فلورسانس فاز آلی عصاره کلروفرمی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل, کیفیت برتر چربی ماهی را در روش CSW نشان داد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

رضایی، مسعود، معینی، سهراب، صفری، محمد، غفاری، فرحناز، و سحری، محمدعلی. (1382). مقایسه کیفیت چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداری موقت سرد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 12(3)، 97-108. SID. https://sid.ir/paper/4896/fa

Vancouver: کپی

رضایی مسعود، معینی سهراب، صفری محمد، غفاری فرحناز، سحری محمدعلی. مقایسه کیفیت چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداری موقت سرد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1382؛12(3):97-108. Available from: https://sid.ir/paper/4896/fa

IEEE: کپی

مسعود رضایی، سهراب معینی، محمد صفری، فرحناز غفاری، و محمدعلی سحری، “مقایسه کیفیت چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداری موقت سرد،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 12، no. 3، pp. 97–108، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4896/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button