مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

817
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

555
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه روش های مختلف حمل و نقل پس از صید بر روی شاخص های فساد باکتریایی در گونه های ماهیان شوریده، هوور مسقطی و شیر

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 63

چکیده

 هدف از این بررسی مقایسه شاخص های فساد میکروبی در بعضی از این روش ها از قبیل خونگیری و تخلیه احشاء به تنهایی و به صورت توام در طی حمل در کنار یخ و بدون آن و یافتن بهترین روش در ماهیان مورد مطالعه بود. در این مطالعه تعداد 72 عدد ماهی از 3 گونه مختلف شوریده, هوور مسقطی و شیر و از هر گونه 24 ماهی به طور تصادفی انتخاب گردید و ماهیان هر گونه به 8 گروه تقسیم شدند. به این شکل که 3 عدد خونگیری, 3 عدد تخلیه امعاء و احشاء, 3 عدد خونگیری و تخلیه امعاء و احشاء و 3 عدد دیگر دست نخورده در کنار یخ حمل و نقل گردیدند. همین تعداد که شامل 12 ماهی بود با همین عملیات در دمای محیط حمل و نقل شدند. سپس آزمون های شمارش کلی باکتری ها و شمارش کلیفرم ها بر روی 8 گروه و در سه تکرار انجام شد. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که در گونه های ماهیان مورد مطالعه, تخلیه امعاء و احشاء و خونگیری به تنهایی در پاره ای از موارد بدون تاثیر بارز اما استفاده توام از آنها در هر دو روش حمل کنار یخ و دمای محیط در پائین آوردن تعداد کلی باکتری ها و کلیفرم ها نقش موثری دارد. لذا بهترین روش دستکاری پس از صید در گونه های مذکور جهت کسب کیفیت نهایی مطلوب تر و افزایش زمان نگهداری مجموعه تخلیه احشاء, خونگیری و حمل در کنار یخ می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قیصری، حمیدرضا، و بصیری، سیدمحسن. (1389). مقایسه روش های مختلف حمل و نقل پس از صید بر روی شاخص‌ های فساد باکتریایی در گونه ‌های ماهیان شوریده, هوور مسقطی و شیر. آبزیان و شیلات، 1(1)، 55-63. SID. https://sid.ir/paper/219832/fa

    Vancouver: کپی

    قیصری حمیدرضا، بصیری سیدمحسن. مقایسه روش های مختلف حمل و نقل پس از صید بر روی شاخص‌ های فساد باکتریایی در گونه ‌های ماهیان شوریده, هوور مسقطی و شیر. آبزیان و شیلات[Internet]. 1389؛1(1):55-63. Available from: https://sid.ir/paper/219832/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا قیصری، و سیدمحسن بصیری، “مقایسه روش های مختلف حمل و نقل پس از صید بر روی شاخص‌ های فساد باکتریایی در گونه ‌های ماهیان شوریده, هوور مسقطی و شیر،” آبزیان و شیلات، vol. 1، no. 1، pp. 55–63، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219832/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button