APA:
کپیبحری، امیرهوشنگ، افخمی، مجید، احسان پور، مریم، و جوادی، علی. (1393). بررسی ترکیب اسیدهای چرب در گونه ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) و موتوی معمولی (Encrasicholina punctifer) قبل از فصل مانسون در دریای عمان. آبزیان و شیلات، 5(17)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/219844/fa
Vancouver:
کپیبحری امیرهوشنگ، افخمی مجید، احسان پور مریم، جوادی علی. بررسی ترکیب اسیدهای چرب در گونه ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) و موتوی معمولی (Encrasicholina punctifer) قبل از فصل مانسون در دریای عمان. آبزیان و شیلات[Internet]. 1393؛5(17):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/219844/fa
IEEE:
کپیامیرهوشنگ بحری، مجید افخمی، مریم احسان پور، و علی جوادی، “بررسی ترکیب اسیدهای چرب در گونه ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) و موتوی معمولی (Encrasicholina punctifer) قبل از فصل مانسون در دریای عمان،” آبزیان و شیلات، vol. 5، no. 17، pp. 1–10، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219844/fa