APA:
کپیشکیب، عیسی، و موسوی نسب، مرضیه. (1392). تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 22(1 (مسلسل 82))، 49-60. SID. https://sid.ir/paper/491337/fa
Vancouver:
کپیشکیب عیسی، موسوی نسب مرضیه. تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1392؛22(1 (مسلسل 82)):49-60. Available from: https://sid.ir/paper/491337/fa
IEEE:
کپیعیسی شکیب، و مرضیه موسوی نسب، “تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 22، no. 1 (مسلسل 82)، pp. 49–60، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/491337/fa