Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

408
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

131
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 60

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شکیب، عیسی، و موسوی نسب، مرضیه. (1392). تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 22(1 (مسلسل 82))، 49-60. SID. https://sid.ir/paper/491337/fa

    Vancouver: کپی

    شکیب عیسی، موسوی نسب مرضیه. تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1392؛22(1 (مسلسل 82)):49-60. Available from: https://sid.ir/paper/491337/fa

    IEEE: کپی

    عیسی شکیب، و مرضیه موسوی نسب، “تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 22، no. 1 (مسلسل 82)، pp. 49–60، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/491337/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا