APA:
کپینبی لو، سمیرا، مطلبی، عباسعلی، و شیخ لویی، حسین. (1396). بررسی میزان سرب و قلع در عسل های تصفیه شده, تصفیه نشده و موم دار استان زنجان. بهداشت مواد غذایی، 7(4 (پیاپی 28) )، 63-69. SID. https://sid.ir/paper/222760/fa
Vancouver:
کپینبی لو سمیرا، مطلبی عباسعلی، شیخ لویی حسین. بررسی میزان سرب و قلع در عسل های تصفیه شده, تصفیه نشده و موم دار استان زنجان. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(4 (پیاپی 28) ):63-69. Available from: https://sid.ir/paper/222760/fa
IEEE:
کپیسمیرا نبی لو، عباسعلی مطلبی، و حسین شیخ لویی، “بررسی میزان سرب و قلع در عسل های تصفیه شده, تصفیه نشده و موم دار استان زنجان،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 4 (پیاپی 28) ، pp. 63–69، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222760/fa