APA:
کپینعمتی، فاطمه، هنرور، مسعود، تقوی زاد، راضیه، سیف هاشمی، سعیده، و حمصی، سیدامیرهومن. (1390). بررسی نقش فرآیند تصفیه بر برخی ویژگی های کیفی عسل. علوم غذایی و تغذیه، 8(4 (پیاپی 32))، 57-64. SID. https://sid.ir/paper/143125/fa
Vancouver:
کپینعمتی فاطمه، هنرور مسعود، تقوی زاد راضیه، سیف هاشمی سعیده، حمصی سیدامیرهومن. بررسی نقش فرآیند تصفیه بر برخی ویژگی های کیفی عسل. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(4 (پیاپی 32)):57-64. Available from: https://sid.ir/paper/143125/fa
IEEE:
کپیفاطمه نعمتی، مسعود هنرور، راضیه تقوی زاد، سعیده سیف هاشمی، و سیدامیرهومن حمصی، “بررسی نقش فرآیند تصفیه بر برخی ویژگی های کیفی عسل،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 4 (پیاپی 32)، pp. 57–64، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143125/fa