APA:
کپیعباس زاده، سارا، کارگزاری، مینا، و گندمی نصرآبادی، حسن. (1398). ویژگی های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن ها بر تعدادی از باکتری های بیماریزای منتقله از غذا. بهداشت مواد غذایی، 9(1 (پیاپی 33) )، 83-96. SID. https://sid.ir/paper/222831/fa
Vancouver:
کپیعباس زاده سارا، کارگزاری مینا، گندمی نصرآبادی حسن. ویژگی های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن ها بر تعدادی از باکتری های بیماریزای منتقله از غذا. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1398؛9(1 (پیاپی 33) ):83-96. Available from: https://sid.ir/paper/222831/fa
IEEE:
کپیسارا عباس زاده، مینا کارگزاری، و حسن گندمی نصرآبادی، “ویژگی های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن ها بر تعدادی از باکتری های بیماریزای منتقله از غذا،” بهداشت مواد غذایی، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33) ، pp. 83–96، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222831/fa