APA:
کپیمهربان سنگ آتش، معصومه، گاراژیان، علیرضا، حدادخداپرست، محمدحسین، حبیبی نجفی، محمدباقر، و بیرقی طوسی، شهرام. (1385). تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(4)، 47-55. SID. https://sid.ir/paper/72521/fa
Vancouver:
کپیمهربان سنگ آتش معصومه، گاراژیان علیرضا، حدادخداپرست محمدحسین، حبیبی نجفی محمدباقر، بیرقی طوسی شهرام. تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(4):47-55. Available from: https://sid.ir/paper/72521/fa
IEEE:
کپیمعصومه مهربان سنگ آتش، علیرضا گاراژیان، محمدحسین حدادخداپرست، محمدباقر حبیبی نجفی، و شهرام بیرقی طوسی، “تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 4، pp. 47–55، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72521/fa