APA:
کپیشریعتی فر، نبی، پیرعلی همدانی، مصطفی، موذن، مجتبی، احمدلو، مهسا، و یزدانی، داراب. (1398). مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی زیتون, تاجریزی سیاه, کلپوره, درمنه و شیرین بیان بر برخی باکتری های بیماریزای منتقله از غذا. گیاهان دارویی، 18 (دوره4)(72 )، 264-273. SID. https://sid.ir/paper/15368/fa
Vancouver:
کپیشریعتی فر نبی، پیرعلی همدانی مصطفی، موذن مجتبی، احمدلو مهسا، یزدانی داراب. مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی زیتون, تاجریزی سیاه, کلپوره, درمنه و شیرین بیان بر برخی باکتری های بیماریزای منتقله از غذا. گیاهان دارویی[Internet]. 1398؛18 (دوره4)(72 ):264-273. Available from: https://sid.ir/paper/15368/fa
IEEE:
کپینبی شریعتی فر، مصطفی پیرعلی همدانی، مجتبی موذن، مهسا احمدلو، و داراب یزدانی، “مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی زیتون, تاجریزی سیاه, کلپوره, درمنه و شیرین بیان بر برخی باکتری های بیماریزای منتقله از غذا،” گیاهان دارویی، vol. 18 (دوره4)، no. 72 ، pp. 264–273، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15368/fa