APA:
کپیاعظمی ساروکلایی، لیلا، باباپور، علیرضا، و قره چاهی، میثم. (1391). اثر ضدمیکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی. بهداشت مواد غذایی، 2(1 (پیاپی 5))، 63-73. SID. https://sid.ir/paper/222939/fa
Vancouver:
کپیاعظمی ساروکلایی لیلا، باباپور علیرضا، قره چاهی میثم. اثر ضدمیکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1391؛2(1 (پیاپی 5)):63-73. Available from: https://sid.ir/paper/222939/fa
IEEE:
کپیلیلا اعظمی ساروکلایی، علیرضا باباپور، و میثم قره چاهی، “اثر ضدمیکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 2، no. 1 (پیاپی 5)، pp. 63–73، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222939/fa