مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,490
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

368
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضدمیکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 73

چکیده

 با توجه به نگرانی های عمومی در خصوص عوارض نگه دارنده های شیمیایی, تمایل به مصرف محصولات فاقد مواد نگه دارنده و یا داری نگه دارنده های طبیعی افزایش یافته است. در این مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گلبرگ زعفران در محیط آزمایشگاهی و با بکارگیری روش دیسک انتشاری بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس, سالمونلا تیفی موریوم, اشریشیا کولای O157:H7, لیستریا مونوسیتوژنز و باسیلوس سرئوس که از مهمترین باکتری های ایجادکننده مسمومیت و عفونت غذایی هستند, مورد بررسی قرار گرفت. همچنین حداقل غلظت بازدارنده (MIC) عصاره گلبرگ زعفران به روی 4 باکتری مورد مطالعه به روش رقت سازی در محیط کشت جامد و محیط کشت مایع مورد مطالعه قرار گرفت. در بین باکتری های مورد مطالعه سالمونلا تیفی موریوم حساس ترین باکتری و استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای O157:H7 به عنوان مقاوم ترین باکتری شناسایی گردید. به علاوه بر اساس نتایج حاصله میزان MIC عصاره آبی گلبرگ زعفران در روش میکرودایلوشن برای تمام باکتری های فوق 40 میلی گرم در میلی لیتر محاسبه گردید. مطالعه حاضر نشان داد, عصاره آبی گلبرگ زعفران را می توان به عنوان نگه دارنده طبیعی بر ضد باکتری های فوق استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اعظمی ساروکلایی، لیلا، باباپور، علیرضا، و قره چاهی، میثم. (1391). اثر ضدمیکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی. بهداشت مواد غذایی، 2(1 (پیاپی 5))، 63-73. SID. https://sid.ir/paper/222939/fa

    Vancouver: کپی

    اعظمی ساروکلایی لیلا، باباپور علیرضا، قره چاهی میثم. اثر ضدمیکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1391؛2(1 (پیاپی 5)):63-73. Available from: https://sid.ir/paper/222939/fa

    IEEE: کپی

    لیلا اعظمی ساروکلایی، علیرضا باباپور، و میثم قره چاهی، “اثر ضدمیکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری های بیماری زای غذایی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 2، no. 1 (پیاپی 5)، pp. 63–73، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222939/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button