مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

746
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

751
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی در برابر باکتری های بیماری زای انسانی

صفحات

 صفحه شروع 756 | صفحه پایان 761

چکیده

 اهداف: هدف از این مطالعه بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی در برابر پاتوژن های مهم انسانی است.مواد و روش ها: عصاره گیاهی آویشن با استفاده از دستگاه خلأ از مرکز (روتاری) انجام شد. باکتری به صورت استاندارد تهیه شد که شامل Streptococcus pyogenes ATCC® 19615TM, Streptococcus pneumoniae ATCC 49619, S. Saprophyticus ATCC® 15305, Hafnia alvei ATCC 51873, Acinetobacter. baumannii ATCC 19606, Enterococcus faecalis ATCC 29212, Proteus mirabilis ATCC 35659, Serratia marcescens ATCC 274, Staphylococcus aureus ATCC® 25923 است. حداقل غلظت بازدارندگی عصاره آویشن در غلظت های مختلف با روش رقت سازی در چاهک روی باکتری ها تعیین شد. حساسیت سویه ها به چند آنتی بیوتیک با روش استاندارد دیسک دیفیوژن کربی بائر ارزیابی شد.یافته ها: نتایج نشان داد عصاره برگ آویشن در همه غلظت ها باکتری ها را مهار می کند. کمترین غلظت مهارکنندگی در برابرS. pneumoniae, H. alvei, P. mirabilis  و S. marcescens مشاهده شده است (6.25ppm).نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان دهنده تاثیر زیاد عصاره الکلی روی باکتری های بیماری زا است. البته کاربرد بالینی این گیاهان نیازمند مطالعات بیشتر و وسیع تری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    قادری، علی اصغر، فاخری، براتعلی، مهدی نژاد، نفیسه، و سعیدی، سعیده. (1395). بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی در برابر باکتری های بیماری زای انسانی. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 23(5)، 756-761. SID. https://sid.ir/paper/81978/fa

    Vancouver: کپی

    قادری علی اصغر، فاخری براتعلی، مهدی نژاد نفیسه، سعیدی سعیده. بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی در برابر باکتری های بیماری زای انسانی. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1395؛23(5):756-761. Available from: https://sid.ir/paper/81978/fa

    IEEE: کپی

    علی اصغر قادری، براتعلی فاخری، نفیسه مهدی نژاد، و سعیده سعیدی، “بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی در برابر باکتری های بیماری زای انسانی،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 23، no. 5، pp. 756–761، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/81978/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button