مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,182
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

711
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشت های گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم، سال 91

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 48

چکیده

 سالمونلا یکی از مهمترین عوامل عفونت غذایی است که می تواند عوارض مختلفی را در دستگاه گوارش ایجاد کند. گوشت به عنوان یکی از مهمترین عوامل انتقال عفونت سالمونلایی در انسان شناخته شده است. در این مطالعه برای بررسی میزان آلودگی سالمونلایی, 60 نمونه گوشت گاو تازه توزیع شده در سطح قصابی ها و فروشگاه های عرضه گوشت سنندج در شرایط استریل نمونه برداری شده و برای جداسازی سالمونلا کشت داده شده و نتایج با استفاده از PCR مورد ارزیابی قرار گرفت. به منظور تشخیص تاییدی کلنی های جداسازی شده به عنوان جنس سالمونلا و تفریق گونه های تایفی موریوم و انتریتیدیس با استفاده از روش Multiplex-PCR از سه جفت پرایمر شامل S141 ,S138 اختصاصی ژن InvA, پرایمرهای Flil5,Tym اختصاصی ژن fliC و پرایمرهای Prot6e-5, Prot6e-6 اختصاصی ژن Prot6E به ترتیب اختصاصی جنس سالمونلا, گونه های تایفی موریوم و انتریتیدیس مورد استفاده قرار گرفت. در مجموع نتایج حاصل از کشت میکروبی 12 نمونه (%20) آلوده به سالمونلا بودند, در حالی که بر اساس آزمایش PCR روی جدایه های حاصله در نهایت 7 مورد (%11.6) از نمونه ها آلوده به سالمونلا تشخیص داده شدند. 4 مورد (%6.6) از نمونه ها آلوده به سالمونلا تایفی موریوم تشخیص داده شدند و از هیچکدام از نمونه ها سالمونلا انتریتیدیس جدا نشد (%0). این مطالعه نشان داد که میزان شیوع آلودگی سالمونلایی در گوشت تازه گاو توزیع شده در سطح سنندج بالا می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی دره آبی، هیوا، اسماعیل پور، فرزین، و ابراهیمی محمدی، کیوان. (1391). مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشت های گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم, سال 91. بهداشت مواد غذایی، 2(3 (پیاپی 7))، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/222955/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی دره آبی هیوا، اسماعیل پور فرزین، ابراهیمی محمدی کیوان. مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشت های گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم, سال 91. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1391؛2(3 (پیاپی 7)):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/222955/fa

    IEEE: کپی

    هیوا کریمی دره آبی، فرزین اسماعیل پور، و کیوان ابراهیمی محمدی، “مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشت های گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم, سال 91،” بهداشت مواد غذایی، vol. 2، no. 3 (پیاپی 7)، pp. 41–48، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222955/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button