مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

865
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر میکروارگانیسم های روده کور بر میزان دفع اسیدهای آمینه با منشا داخلی و تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه مواد خوراکی با استفاده از خروس های فاقد روده کور

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 40

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 به منظور بررسی اثر باکتری های روده کور بر غلظت اسیدهای آمینه دفعی با منشا داخلی و تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه ذرت، گندم، کنجاله سویا و کنجاله آفتابگردان دو آزمایش با خروس های معمولی و فاقد روده کور انجام شد. در آزمایش اول میزان اسیدهای دفعی خروس گرسنه سالم و خروس گرسنه فاقد روده کور اندازه گیری و داده های حاصل با آزمون t مقایسه شد. میزان اختلاف دفع متیونین و تریپتوفان در بین دو گروه فوق به ترتیب 0.34 و 0.09 میلی گرم در طول 48 ساعت جمع آوری فضولات بود که از نظر آماری معنی دار نبود در حالیکه در مورد سایر اسیدهای آمینه این اختلاف معنی دار بود (p<0.01) به دلیل اثر باکتری های روده کور بر دفع اسیدهای آمینه در آزمایش دوم برای تعیین قابلیت هضم مورد خوراکی از خروس های فاقد روده کور استفاده شد. به هر ماده خوراکی 6 خروس اختصاص داده شد. با مقایسه نتایج حاصله با یافته های سایرین مشاهده گردید که تفاوت هایی در مقادیر قابلیت هضم حقیقی هر یک از اسیدهای آمینه وجود دارد که احتمالا ناشی از اثر رقم و شرایط فرآوری مواد خوراکی فوق می باشد. میانگین قابلیت هضم حقیقی 18 اسید آمینه در ذرت، گندم، کنجاله سویا و کنجاله آفتابگردان به ترتیب 89، 83، 81 و 82 درصد بود که نسبت به مقادیر گزارش شده توسط سایر محققین اختلاف کمی دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دستار، بهروز، گلیان، ابوالقاسم، و کمبل، لوید. (1380). تاثیر میکروارگانیسم های روده کور بر میزان دفع اسیدهای آمینه با منشا داخلی و تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه مواد خوراکی با استفاده از خروس های فاقد روده کور . علوم و صنایع کشاورزی، 15(2)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/22419/fa

    Vancouver: کپی

    دستار بهروز، گلیان ابوالقاسم، کمبل لوید. تاثیر میکروارگانیسم های روده کور بر میزان دفع اسیدهای آمینه با منشا داخلی و تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه مواد خوراکی با استفاده از خروس های فاقد روده کور . علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1380؛15(2):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/22419/fa

    IEEE: کپی

    بهروز دستار، ابوالقاسم گلیان، و لوید کمبل، “تاثیر میکروارگانیسم های روده کور بر میزان دفع اسیدهای آمینه با منشا داخلی و تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه مواد خوراکی با استفاده از خروس های فاقد روده کور ،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 15، no. 2، pp. 31–40، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22419/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button