مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

634
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

541
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت ضد باکتریایی و سمیت پپتید نوترکیب LasioglossinΙ Ι Ι بر پاتوژن های شاخص مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 44

چکیده

 افزایش مقاومت میکروارگانیسم ها به آنتی بیوتیک های رایج منجر به یافتن ترکیبات ضد میکروبی جدید شده است. پپتیدهای ضد میکروبی یکی از گزینه های مناسب برای جایگزینی آنتی بیوتیک های موجود می باشند. لازیوگلوسین ها گروهی از پپتیدهای زیست فعال می باشند که در مطالعه حاضر, عملکرد ضد میکروبی پپتید نوترکیب لازیوگلوسین ɪ ɪ ɪ بر پنج عامل بیماری زای باکتریایی غذایی (باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس, سالمونلا تیفی موریوم, انتروکوکوس فکالیس, لیستریا مونوسیتوژنز و اشرشیا کلی) و همچنین بررسی دوز سمیت آن بر یک رده سلول انسانی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حکایت از عملکرد ضد میکروبی مناسب پپتید نوترکیب دارد به صورتی که حداقل غلظت بازدارندگی(MIC ) و کمترین غلظت کشندگی(MBC) پپتید لازیوگلوسین ɪ ɪ ɪ بر باکتری های مورد آزمون به ترتیب در محدوده µ g/ml 625/8-851/3 و µ g/ml 406/15-703/7 بود. نتایج حاکی از آن بود که باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بیشترین حساسیت را به این پپتید دارد به طوری که مقادیر MIC و MBC آن به ترتیب 851/3 و 703/7 بود. غلظتی از پپتید که اثر سمی بر روی سلول های کلیه جنین انسان نشان داد (1652 µ g/ml) به مراتب بیشتر از مقادیر MIC و MBC بدست آمده بود. نتایج این مطالعه نشان داد خاصیت باکتری کشی این پپتید با آنتی بیوتیک های رایج قابل رقابت می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حبیبی نجفی، محمدباقر، تنهاییان، عباس، رهنما، پریا، و ازغندی، مرجان. (1397). بررسی فعالیت ضد باکتریایی و سمیت پپتید نوترکیب LasioglossinΙ Ι Ι بر پاتوژن های شاخص مواد غذایی. مجله بیوتکنولوژی کشاورزی، 10(3 )، 31-44. SID. https://sid.ir/paper/224419/fa

    Vancouver: کپی

    حبیبی نجفی محمدباقر، تنهاییان عباس، رهنما پریا، ازغندی مرجان. بررسی فعالیت ضد باکتریایی و سمیت پپتید نوترکیب LasioglossinΙ Ι Ι بر پاتوژن های شاخص مواد غذایی. مجله بیوتکنولوژی کشاورزی[Internet]. 1397؛10(3 ):31-44. Available from: https://sid.ir/paper/224419/fa

    IEEE: کپی

    محمدباقر حبیبی نجفی، عباس تنهاییان، پریا رهنما، و مرجان ازغندی، “بررسی فعالیت ضد باکتریایی و سمیت پپتید نوترکیب LasioglossinΙ Ι Ι بر پاتوژن های شاخص مواد غذایی،” مجله بیوتکنولوژی کشاورزی، vol. 10، no. 3 ، pp. 31–44، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/224419/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button