APA:
کپیخضری، امین. (1392). آنالیز مولکولی و شیمیایی زیر واحدها و بخش های مختلف پروتئین کنجاله کنجد در مقایسه با کنجاله های پنبه دانه و سویا با استفاده از روش های الکتروفورز و SDS-PAGE و CNCPS. مجله بیوتکنولوژی کشاورزی، 5(1)، 71-81. SID. https://sid.ir/paper/224465/fa
Vancouver:
کپیخضری امین. آنالیز مولکولی و شیمیایی زیر واحدها و بخش های مختلف پروتئین کنجاله کنجد در مقایسه با کنجاله های پنبه دانه و سویا با استفاده از روش های الکتروفورز و SDS-PAGE و CNCPS. مجله بیوتکنولوژی کشاورزی[Internet]. 1392؛5(1):71-81. Available from: https://sid.ir/paper/224465/fa
IEEE:
کپیامین خضری، “آنالیز مولکولی و شیمیایی زیر واحدها و بخش های مختلف پروتئین کنجاله کنجد در مقایسه با کنجاله های پنبه دانه و سویا با استفاده از روش های الکتروفورز و SDS-PAGE و CNCPS،” مجله بیوتکنولوژی کشاورزی، vol. 5، no. 1، pp. 71–81، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/224465/fa