مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

389
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

725
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر آب مغناطیسی و غلظت محلول غذایی بر خصوصیات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژیکی گیاه فیسالیس

صفحات

 صفحه شروع 741 | صفحه پایان 751

چکیده

 مطالعه تغییرات فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی فیسالیس به­ عنوان گونه­ ای ارزشمند از گیاهان دارویی, با ترکیب­ های جدید از تیمارهای شدت مغناطیس (M) در چهار سطح صفر, 2/0, 3/0 و 4/0 تسلا و غلظت محلول غذایی (H) در چهار سطح 25/0, 5/0, 75/0 و تمام هوگلند اجرا گردید. نتایج نشان داد که تأثیر تیمارهای ترکیبی بر تمامی خصوصیات فیتوشیمیایی به جز فاکتور فعالیت آنتی­ اکسیدانی و کلیه صفات مورفولوژیکی در سطح %1 معنی­ دار بود. حداکثر تأثیرگذاری مثبت معنی­ دار بر فاکتورهای فیتوشیمیایی در خصوصیت کلروفیل b با بهبود 15 برابری در تیمار شدت مغناطیس 4/0 تسلا و غلظت %50 حاصل شد. هم­ چنین بیش­ ترین اثرگذاری معنی­ دار مثبت بر فاکتورهای مورفولوژیکی در صفت وزن میوه با افزایش 5/2 برابری در تیمار 3/0 تسلا و غلظت %75 به­ دست آمد. درمجموع, کاربرد آب مغناطیس و محلول غذایی می­ تواند به­ جهت تأثیرگذاری­ های معنی­ دار, در برنامه­ ریزی­ های تولید فیسالیس مورد توجه قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابطحی، سیدهادی، رضاوردی نژاد، وحید، همتی، محمد، علیرضالو، ابوالفضل، و احمدی، محمدتقی. (1398). تأثیر آب مغناطیسی و غلظت محلول غذایی بر خصوصیات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژیکی گیاه فیسالیس. تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(3 )، 741-751. SID. https://sid.ir/paper/225392/fa

    Vancouver: کپی

    ابطحی سیدهادی، رضاوردی نژاد وحید، همتی محمد، علیرضالو ابوالفضل، احمدی محمدتقی. تأثیر آب مغناطیسی و غلظت محلول غذایی بر خصوصیات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژیکی گیاه فیسالیس. تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(3 ):741-751. Available from: https://sid.ir/paper/225392/fa

    IEEE: کپی

    سیدهادی ابطحی، وحید رضاوردی نژاد، محمد همتی، ابوالفضل علیرضالو، و محمدتقی احمدی، “تأثیر آب مغناطیسی و غلظت محلول غذایی بر خصوصیات فیتوشیمیایی و صفات مورفولوژیکی گیاه فیسالیس،” تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 3 ، pp. 741–751، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/225392/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button