APA:
کپیمتقیان، آلاله، پیردشتی، همت اله، بهمنیار، محمدعلی، و عباسیان، ارسطو. (1389). تاثیر نوع و مقدار کود آلی بر عملکرد دانه و غلظت عناصر غذایی برگ سه رقم سویا (Glycine max (L.) Merr). تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)، 41(1)، 19-26. SID. https://sid.ir/paper/225786/fa
Vancouver:
کپیمتقیان آلاله، پیردشتی همت اله، بهمنیار محمدعلی، عباسیان ارسطو. تاثیر نوع و مقدار کود آلی بر عملکرد دانه و غلظت عناصر غذایی برگ سه رقم سویا (Glycine max (L.) Merr). تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(1):19-26. Available from: https://sid.ir/paper/225786/fa
IEEE:
کپیآلاله متقیان، همت اله پیردشتی، محمدعلی بهمنیار، و ارسطو عباسیان، “تاثیر نوع و مقدار کود آلی بر عملکرد دانه و غلظت عناصر غذایی برگ سه رقم سویا (Glycine max (L.) Merr)،” تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 1، pp. 19–26، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/225786/fa