APA:
کپینجفی، نصرت اله، و پارسازاده، منصور. (1390). اثر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر تغییرات pH و EC ریزوسفر اسفناج در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 2(5)، 29-43. SID. https://sid.ir/paper/226258/fa
Vancouver:
کپینجفی نصرت اله، پارسازاده منصور. اثر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر تغییرات pH و EC ریزوسفر اسفناج در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1390؛2(5):29-43. Available from: https://sid.ir/paper/226258/fa
IEEE:
کپینصرت اله نجفی، و منصور پارسازاده، “اثر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر تغییرات pH و EC ریزوسفر اسفناج در کشت هیدروپونیک،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 2، no. 5، pp. 29–43، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226258/fa