مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,035
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

584
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر تغییرات pH و EC ریزوسفر اسفناج در کشت هیدروپونیک

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 43

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نجفی، نصرت اله، و پارسازاده، منصور. (1390). اثر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر تغییرات pH و EC ریزوسفر اسفناج در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 2(5)، 29-43. SID. https://sid.ir/paper/226258/fa

    Vancouver: کپی

    نجفی نصرت اله، پارسازاده منصور. اثر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر تغییرات pH و EC ریزوسفر اسفناج در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1390؛2(5):29-43. Available from: https://sid.ir/paper/226258/fa

    IEEE: کپی

    نصرت اله نجفی، و منصور پارسازاده، “اثر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر تغییرات pH و EC ریزوسفر اسفناج در کشت هیدروپونیک،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 2، no. 5، pp. 29–43، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226258/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا