APA:
کپینجفی، ن.، پارسازاده، م.، طباطبایی، ج.، و اوستان، ش.. (1389). تاثیر pH و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر ویژگی های رشد و عملکرد اسفناج. تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)، 41(2)، 273-282. SID. https://sid.ir/paper/481449/fa
Vancouver:
کپینجفی ن.، پارسازاده م.، طباطبایی ج.، اوستان ش.. تاثیر pH و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر ویژگی های رشد و عملکرد اسفناج. تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(2):273-282. Available from: https://sid.ir/paper/481449/fa
IEEE:
کپین. نجفی، م. پارسازاده، ج. طباطبایی، و ش. اوستان، “تاثیر pH و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر ویژگی های رشد و عملکرد اسفناج،” تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 2، pp. 273–282، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/481449/fa