APA:
کپینجفی، نصرت اله، پارسازاده، منصور، طباطبایی، سیدجلال، و اوستان، شاهین. (1389). تاثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر جذب و غلظت پتاسیم, کلسیم, منیزیم و سدیم در ریشه و بخش هوایی اسفناج. دانش آب و خاک (دانش کشاورزی)، 20/1(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/456851/fa
Vancouver:
کپینجفی نصرت اله، پارسازاده منصور، طباطبایی سیدجلال، اوستان شاهین. تاثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر جذب و غلظت پتاسیم, کلسیم, منیزیم و سدیم در ریشه و بخش هوایی اسفناج. دانش آب و خاک (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛20/1(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/456851/fa
IEEE:
کپینصرت اله نجفی، منصور پارسازاده، سیدجلال طباطبایی، و شاهین اوستان، “تاثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر جذب و غلظت پتاسیم, کلسیم, منیزیم و سدیم در ریشه و بخش هوایی اسفناج،” دانش آب و خاک (دانش کشاورزی)، vol. 20/1، no. 2، pp. 0–0، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/456851/fa