مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

875
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

589
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر غلظت فسفر، نیترات و نیتروژن بخش هوایی اسفناج در کشت هیدروپونیک

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 55

چکیده

  لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نجفی، نصرت اله، و پارسازاده، منصور. (1389). تاثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر غلظت فسفر, نیترات و نیتروژن بخش هوایی اسفناج در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 1(1)، 41-55. SID. https://sid.ir/paper/226331/fa

    Vancouver: کپی

    نجفی نصرت اله، پارسازاده منصور. تاثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر غلظت فسفر, نیترات و نیتروژن بخش هوایی اسفناج در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1389؛1(1):41-55. Available from: https://sid.ir/paper/226331/fa

    IEEE: کپی

    نصرت اله نجفی، و منصور پارسازاده، “تاثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر غلظت فسفر, نیترات و نیتروژن بخش هوایی اسفناج در کشت هیدروپونیک،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 1، no. 1، pp. 41–55، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226331/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا