APA:
کپینجفی، نصرت اله، و پارسازاده، منصور. (1389). تاثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر غلظت فسفر, نیترات و نیتروژن بخش هوایی اسفناج در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 1(1)، 41-55. SID. https://sid.ir/paper/226331/fa
Vancouver:
کپینجفی نصرت اله، پارسازاده منصور. تاثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر غلظت فسفر, نیترات و نیتروژن بخش هوایی اسفناج در کشت هیدروپونیک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1389؛1(1):41-55. Available from: https://sid.ir/paper/226331/fa
IEEE:
کپینصرت اله نجفی، و منصور پارسازاده، “تاثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر غلظت فسفر, نیترات و نیتروژن بخش هوایی اسفناج در کشت هیدروپونیک،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 1، no. 1، pp. 41–55، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226331/fa