مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

880
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

761
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم مکمل محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیتروژن و پتاسیم برگ گوجه فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 33

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید. 

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

فرزانه، نسرین، گلچین، احمد، و هاشمی مجد، کاظم. (1389). تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم مکمل محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیتروژن و پتاسیم برگ گوجه فرنگی. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 1(1)، 27-33. SID. https://sid.ir/paper/226329/fa

Vancouver: کپی

فرزانه نسرین، گلچین احمد، هاشمی مجد کاظم. تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم مکمل محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیتروژن و پتاسیم برگ گوجه فرنگی. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1389؛1(1):27-33. Available from: https://sid.ir/paper/226329/fa

IEEE: کپی

نسرین فرزانه، احمد گلچین، و کاظم هاشمی مجد، “تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم مکمل محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیتروژن و پتاسیم برگ گوجه فرنگی،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 1، no. 1، pp. 27–33، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226329/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button