Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,812
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

621
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

8

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شاخص نیتروژن محلول های غذایی در تغذیه معدنی ارقام گوجه فرنگی گلخانه ای در کشت هیدروپونیک

صفحات

 صفحه شروع 613 | صفحه پایان 625

چکیده

 در این تحقیق 3 رقم گوجه فرنگی گلخانه ای به نامهای C1:NIKITA , C2:HAMRA, C3:ELENA بصورت هیدروپونیک مورد کشت قرار گرفتند و اثر 5 محلول غذایی مختلف بر روی آنها مورد مطالعه قرار گرفت. تفاوت عمده محلولهای غذایی که بصورت S4,S3,S2,S1 و S5 نشان داده شده است, در نوع نیتروژن موجود در فرمول آنها بود, به نحوی که در محلول S1 تمام نیتروژن موجود در فرمول ساخت آن از نوع نیتراتی بود و بتدریج از محلول S2 تا S5 مقداری نیتروژن آمونیومی به ترکیب محلول ها, اضافه گردید. در این تحقیق دو آزمایش در فصول مختلف انجام گرفت و بر روی نتایج حاصل از دو آزمایش تجزیه مرکب انجام پذیرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که تغییر منبع نیتروژن می تواند بر خصوصیات کمی و کیفی ارقام گوجه فرنگی گلخانه ای تاثیر بگذارد. در این تحقیق نتیجه گیری گردید که گیاهان گوجه فرنگی گلخانه ای, فرم نیتروژن (N-NO3) را به فرم آمونیومی آن (N-NH4) ترجیح می دهند. افزایش آمونیوم محلولهای غذایی, سبب کاهش عملکرد میوه, مقدار ویتامین C میوه, درصد ماده خشک برگ و میوه, درصد اسیدیته قابل تیتراسیون, مواد جامد قابل حل میوه و میزان نیترات میوه گردید. منبع نیتروژن محلول های غذایی, برترکیب عناصر برگ نیز تاثیر گذاشت. افزایش آمونیوم در محلول غذایی سبب کاهش کلسیم و پتاسیم برگ و افزایش نیتروژن و سدیم برگ گردید. در بین ارقام مورد استفاده در این تحقیق نیز تفاوتهایی مشاهده گردید. بیشترین عملکرد در رقم C2 یعنی رقم HAMRA بدست آمد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دلشاد، مجتبی، بابالار، مصباح، و کاشی، عبدالکریم. (1379). اثر شاخص نیتروژن محلول های غذایی در تغذیه معدنی ارقام گوجه فرنگی گلخانه ای در کشت هیدروپونیک. علوم کشاورزی ایران، 31(3)، 613-625. SID. https://sid.ir/paper/433819/fa

    Vancouver: کپی

    دلشاد مجتبی، بابالار مصباح، کاشی عبدالکریم. اثر شاخص نیتروژن محلول های غذایی در تغذیه معدنی ارقام گوجه فرنگی گلخانه ای در کشت هیدروپونیک. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1379؛31(3):613-625. Available from: https://sid.ir/paper/433819/fa

    IEEE: کپی

    مجتبی دلشاد، مصباح بابالار، و عبدالکریم کاشی، “اثر شاخص نیتروژن محلول های غذایی در تغذیه معدنی ارقام گوجه فرنگی گلخانه ای در کشت هیدروپونیک،” علوم کشاورزی ایران، vol. 31، no. 3، pp. 613–625، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/433819/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا