مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

717
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

503
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح شوری و نیتروژن بر رشد، عملکرد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی تحت شرایط آبکشت

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 40

چکیده

  لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زاهدی فر، مریم، رونقی، عبدالمجید، موسوی، سیدعلی اکبر، و صفرزاده شیرازی، صدیقه. (1389). تاثیر سطوح شوری و نیتروژن بر رشد, عملکرد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی تحت شرایط آبکشت. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 1(2)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/226386/fa

    Vancouver: کپی

    زاهدی فر مریم، رونقی عبدالمجید، موسوی سیدعلی اکبر، صفرزاده شیرازی صدیقه. تاثیر سطوح شوری و نیتروژن بر رشد, عملکرد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی تحت شرایط آبکشت. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1389؛1(2):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/226386/fa

    IEEE: کپی

    مریم زاهدی فر، عبدالمجید رونقی، سیدعلی اکبر موسوی، و صدیقه صفرزاده شیرازی، “تاثیر سطوح شوری و نیتروژن بر رشد, عملکرد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی تحت شرایط آبکشت،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 1، no. 2، pp. 31–40، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226386/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا