APA:
کپیزاهدی فر، مریم، رونقی، عبدالمجید، موسوی، سیدعلی اکبر، و صفرزاده شیرازی، صدیقه. (1389). تاثیر سطوح شوری و نیتروژن بر رشد, عملکرد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی تحت شرایط آبکشت. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 1(2)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/226386/fa
Vancouver:
کپیزاهدی فر مریم، رونقی عبدالمجید، موسوی سیدعلی اکبر، صفرزاده شیرازی صدیقه. تاثیر سطوح شوری و نیتروژن بر رشد, عملکرد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی تحت شرایط آبکشت. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1389؛1(2):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/226386/fa
IEEE:
کپیمریم زاهدی فر، عبدالمجید رونقی، سیدعلی اکبر موسوی، و صدیقه صفرزاده شیرازی، “تاثیر سطوح شوری و نیتروژن بر رشد, عملکرد و جذب عناصر غذایی گوجه فرنگی تحت شرایط آبکشت،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 1، no. 2، pp. 31–40، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226386/fa