APA:
کپیخضری، قادر، و طباطبایی، سیدجلال. (1389). تاثیر محلول های غذایی مختلف بر عملکرد, عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 41(3)، 253-263. SID. https://sid.ir/paper/148449/fa
Vancouver:
کپیخضری قادر، طباطبایی سیدجلال. تاثیر محلول های غذایی مختلف بر عملکرد, عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1389؛41(3):253-263. Available from: https://sid.ir/paper/148449/fa
IEEE:
کپیقادر خضری، و سیدجلال طباطبایی، “تاثیر محلول های غذایی مختلف بر عملکرد, عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 41، no. 3، pp. 253–263، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148449/fa