APA:
کپیبیگی، سمیه، گلچین، احمد، و شفیعی، سعید. (1390). تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و مولیبدن محلول غذایی بر صفات کمی و کیفی و غلظت نیترات در خیار سبز در محیط آبکشت. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 2(6)، 37-48. SID. https://sid.ir/paper/226396/fa
Vancouver:
کپیبیگی سمیه، گلچین احمد، شفیعی سعید. تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و مولیبدن محلول غذایی بر صفات کمی و کیفی و غلظت نیترات در خیار سبز در محیط آبکشت. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1390؛2(6):37-48. Available from: https://sid.ir/paper/226396/fa
IEEE:
کپیسمیه بیگی، احمد گلچین، و سعید شفیعی، “تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و مولیبدن محلول غذایی بر صفات کمی و کیفی و غلظت نیترات در خیار سبز در محیط آبکشت،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 2، no. 6، pp. 37–48، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226396/fa