مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

998
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

745
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف آمونیوم و مولیبدن بر تجمع نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای

صفحات

 صفحه شروع 175 | صفحه پایان 180

چکیده

 در این پژوهش اثر سطوح مختلف آمونیوم (0, 1/0 و 3/0 میلی اکی والان در لیتر) و مولیبدن (0.05, 0.1 و 0.15 میلی گرم در لیتر) در محلول های غذایی بر درصد ماده خشک, اسیدیته قابل تیتراسیون, مجموع مواد جامد قابل حل, مقدار ویتامین ث, فسفر, کلسیم, پتاسیم, منیزیم و عملکرد میوه خیار ارقام سلطان و روبا- اس مورد بررسی قرار گرفت. طرح به صورت فاکتوریل کرت های خرد شده در قالب طرح کاملا تصادفی در دو زمان کشت بهاره و پاییزه انجام گرفت و در هر کشت در دو نوبت و به فاصله یکماه نمونه گیری برای اندازه گیری صفات صورت گرفت. نتایج حاصل از تجزیه مرکب نشان داد که افزایش آمونیوم در محلول های غذایی سبب افزایش بسیار معنی دار فسفر و کلسیم میوه گردید. زمان کشت تاثیر معنی داری بر اسیدیته قابل تیتراسیون, مجموع مواد جامد قابل حل, مقدار ویتامین ث, کلسیم و منیزیم میوه داشت. زمان برداشت نیز تاثیر معنی داری بر درصد ماده خشک, کلسیم, پتاسیم و فسفر میوه دارد اما افزایش مولیبدن تاثیر معنی داری بر این صفات نداشت و مقدار 0.05 میلیگرم در لیتر مولیبدات آمونیوم در محلول های غذایی کافی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    الفتی چیرانی، جمال علی، بابالار، مصباح، کاشی، عبدالکریم، یزدانی، حسین، و داداشی پور، احمد. (1387). اثر سطوح مختلف آمونیوم و مولیبدن بر تجمع نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای. پژوهش و سازندگی، 21(4 (پی آیند 81) در امور زراعت و باغبانی)، 175-180. SID. https://sid.ir/paper/18796/fa

    Vancouver: کپی

    الفتی چیرانی جمال علی، بابالار مصباح، کاشی عبدالکریم، یزدانی حسین، داداشی پور احمد. اثر سطوح مختلف آمونیوم و مولیبدن بر تجمع نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(4 (پی آیند 81) در امور زراعت و باغبانی):175-180. Available from: https://sid.ir/paper/18796/fa

    IEEE: کپی

    جمال علی الفتی چیرانی، مصباح بابالار، عبدالکریم کاشی، حسین یزدانی، و احمد داداشی پور، “اثر سطوح مختلف آمونیوم و مولیبدن بر تجمع نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 4 (پی آیند 81) در امور زراعت و باغبانی، pp. 175–180، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18796/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button